14 mar 2013

Teresa Roig (autora)

#autora: Teresa Roig
Desde joven colabora en publicaciones y edita cuentos por los que ha obtenido diversos premios. Después de trabajar en el sector audiovisual, debutó como autora con L’herència de Horst en 2007 y en 2010 ganó el Premi Roc Boronat con El primer dia de les nostres vides. En 2011 publicó su cuarta novela El blog de Lola Pons. Actualmente combinar la escritura con la maternidad.

<< Nadie se dio cuenta hasta que ya fue demasiado tarde.

Se habló mucho, durante años, del cambio climático, del agujero en la capa de ozono, de los terremotos, de las lluvias torrenciales, de los tsunamis, de los huracanes...

Se habló mucho....


Pero nadie se dio cuenta del viento.

Ni de aquella suave y cálida brisa en verano, ni de las ráfagas que en otoño desnudaban a los árboles, ni de ese aliento gélido en invierno.

Hasta que ya fue demasiado tarde.>>



Des de jove col · labora en publicacions i edita contes pels quals ha obtingut diversos premis. Després de treballar en el sector audiovisual, va debutar com a autora amb L'herència d’Horst el 2007 i el 2010 va guanyar el Premi Roc Boronat amb El primer dia de les nostres vides. El 2011 va publicar la seva quarta novel · la El bloc de la Lola Pons. Actualment combinar l'escriptura amb la maternitat.



<< Ningú va adonar-se'n fins que ja era massa tard.

            Durant anys, s'havia parlat molt del canvi climàtic, del forat a la capa d’ozó, dels terratrèmols, de les pluges torrencials, dels tsunamis, dels huracans...

Se n'havia parlat molt.

Però ningú va adonar-se’n del vent.

Ni d’aquella suau i càlida brisa a l’estiu, ni de les ràfegues que a la tardor despullaven els arbres, tan sols del gèlid alè a l’hivern.

Ningú va adonar-se'n fins que ja va ser massa tard.>>

No hay comentarios:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...